onsdag 12. juni 2013

Ovnsbakt ishavrøye med salt agurksalat med mynte


I dag fikk jeg lyst på fisk. En hel fisk bare til meg :-) Valget falt på ishavsrøye fra fiskedisken på  ICA. Sammen med en salt agurksalat og  litt rømme, ble det en kjempegod middag.

Nok til 1 person:
1 ishavsrøye ( ca 300 gram)
salt, pepper,
noen friske urter. (Jeg brukte mynte og basilikum)
ca 1 ts smør

Strø salt og pepper i buken på fisken. legg inn urtene og smøret. Legg fisken i ildfast form, og stek den i stekeovnen ved 200 grader i ca 20 min.

Salt agurksalat med mynte
1/2 agurk i skiver
1/2 ts salt
1 ts hvitvinseddik 2-3 stilker mynte (bare bladene - hakkes)

Skjær agurk i skiver, strø over salt og hakket mynte. Tilsett hvitvinseddik, og bland sammen.


Server fisken med agurksalat, kokte poteter, og en klatt rømme.

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar