fredag 22. februar 2013

Grønnsaksrøre til Crunchy kyllinglår

Det har vært lite blogging, og mye pølse med lompe ei stund, men her kommer oppskrift på ei herlig grønnsaksrøre, som jeg spiste til Crunchy kyllinglår, forleden dag.

Nok til 2 rause porsjoner

1 løk
1 squash
1/2 paprika
2 fedd hvitløk
1 boks hermetiske tomater, eller 4-5 ferske, godt modne.
ca 1/2 boks vann (1 dl)
1 ts timian (tørket)
1/2 ts rosmarin (tørket)
salt
sitronsaft (en skvis)

Hakk opp grønnsakene. Fres løken først, i litt olje. Tilsett hvitløken. Pass på at det ikke svir seg. Ha oppi de andre grønnsakene, også tomatene ( Bruker du ferske, bør de skåldes, slik at du fjerner skallet). Ha også i de tørkede urtene. La grønnsaksrøra koke til grønnsakene er myke og møre, og røra tykner litt.mak til med litt salt og en skvis sitron.

Server til stekt kjøtt, f. eks Crunchy kyllinglår, som du finner oppskrift på et annet sted i bloggen min (Søk i søkefeltet)

1 kommentar:

  1. Lager ofte slike grønnsaksrører, kjempegodt, skal prøve med en sitronskvis neste gang ;-)

    SvarSlett