fredag 1. februar 2013

Chili con carne


En god, varmende rett, som passer fint en vinterkveld!

Nok til 2-3 personer:

400 gram karbonadedeig
2 løk - hakket
2 fedd hvitløk- finhakket
1/2 rød chili - finhakket
olje til steking
1 paprika i terninger
1 boks hermetiske, brune bønner (gjerne chilibønner) Jeg brukte en rest hvite bønner i tillegg.
1 boks hermetiske tomater - hakkede
ca 1 dl vann
1 ts chilipulver
1 ts koriander
1 ts spisskummen
salt og pepper etter smak

Stek karbonadedeig, løk, hvitløk og chili. Tilsett hakkede tomater, krydder og vann, og la det surre noen minutter. Tilsett bønner og paprike, og la det koke et par minutter til.

Server med godt brød, litt rømme og gjerne en salat.

Kos dekk!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar