søndag 13. januar 2013

Smuldrepai med sommerbær

Flott og frisk dessert som smaker godt med friske bær om sommeren og frosne ellers i året!

Du trenger:

  • 500 gram blandede bær - Jeg brukte bringebær, blåbær, rips og solbær (kan erstattes med skogsbærblanding)
  • ca1/2 dl sukker
  • 2 ss flytende honning

Smuldredeig:

  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl malte mandler
  • 1 dl sukker
  • 100 gram smør



Smuldre deigen sammen med fingrene.

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader
  2. Bland bær og sukker. Ha dem i ei ildfast form.
  3. Smuldre sammen deigen.
  4. Strø deigen over bærene.
  5. Ringle over honning.
  6. Stekes i ovn ca 25 min.
  7. Serveres med vaniljesaus, eller is

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar