søndag 13. januar 2013

Pasta med laks og spinat.

En enkel, lettlaget fiskrett, Det passer bra på en gråværsdag.

Til 1:

  • 150-200 gram laksefilet i terninger
  • ca 150 gram pasta (Jeg brukte pastaskruer (tørre))
  • lettsaltet vann
  • 65 gram/1 pk babyspinat
  • litt olje til steking
  • Salt og pepper
  • 1 dl fløte
  • En skvis sitronsaft

  1. Kok pastaen i lettsaltet vann, etter anvisning på pakken. Slå av vannet når den er ferdigkokt, og ha den i sausen som da antakelig er ferdig :-)
  2. Varm litt olje i en kasserolle. Ha i spinaten, og la den falle sammen. Hell over fløten, og kok opp. Ta til side. Smak til med salt og pepper.
  3. Stek lakseterningene rask i litt olje. Pass på at de ikke blir overstekt!
  4. Bland pastaskruer og laks i pastaen. Smak til. Skvis over litt sitron til slutt.

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar