søndag 13. januar 2013

Lun potetsalat med balsamico

Til 2 personer.

  • 4-5 poteter (eller nok til at dere blir mette :-)
  • 1/2 rødløk
  • 1 vårløk
  • 3 ss pinjekjerner - ristede
  • 10 svarte oliven
  • 2 ss god olivenolje
  • 2 ss balsamicoeddik

  1. Kok potetene. Skrell dem, skjær dem i biter.
  2. Kutt rødløk i strimler. Fres den i litt olje til den blir blank.
  3. Rist pinjekjernene
  4. Skjør vårløken i tynne ringer
  5. Bland poteter, rødløk, vårløk, pinjekjerner og oliven i en bolle.
  6. Hell over dressing av balsamico og olivenolje.
  7. Bland alt!



Jeg serverte med fenalår og hvit asparges med en vinagrette. Passer utmerket til grillmat også! (Det var det jeg hadde planlagt å bruke den til...)

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar