søndag 13. januar 2013

Kalvebiff med røstipoteter og soppstuing med løk og bacon

Dette ble en skikkelig digg lørdagsmiddag! Fant litt sopp på tur i dag, Ikke så mye, men nok til tilbehør til denne retten.

Røsti


Oppskrift til røsti finner du  et annet sted på bloggen. Jeg laget 1/2 porsjon i dag. Det er nok til 2.

Ellers brukte jeg til 1 person:

1 kalvebiff 200 gram (flatbiff) - stekt etter ønske.

Soppstuing med bacon og rødløk


  • 100 gram sopp -jeg hadde kantareller og traktkantareller
  • 50 gram bacon i terninger
  • 1/4 rødløk finhakket
  • 1 ss smør
  • 1 dl kremfløte

Stek sopp, bacon og løk. Slå over fløte og kok det litt inn. Smak til med salt og pepper. Husk at baconet er med på å salte stuingen.

Server gjerne litt kokte grønnsaker til, eller kanskje også noe surt, som pickles, eller sylteagurker.

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar