søndag 13. januar 2013

Fylte kalkunruller

Du trenger til 2 personer eller 4 som forrett/smårett/ del av tapasbord:

  • 4 skiver kalkunfilet (totalt 300 gram)
  • salt og pepper
  • 4 ts snøfrisk ost(naturell)
  • 2 ts hakket soltørket tomat
  • 2 ss hakket basilikum
  • 2ts hakket/revet spekeskinke

  1. Strø på salt og pepper på kalkunskivene
  2. Smør skivene med Snøfriskost. 1 ts pr skive.
  3. Legg på tomat, basilikum og spekeskinke i den ene enden.
  4. Rull sammen, og legg rullene i ildfast form. Stek ved 225 gr i ca 10 min.
  5. Skjær i pene skiver.
  6. Fin å servere som en del av en tapasanretning, eller som en forrett, med salat og urterømme til.

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar